Inschrijfformulier
       

Over de Anjo Foundation

Anjo Joldersma was een van de directeur eigenaren van de Kramp Groep. In 2010 heeft hij na 36 jaar werkzaam bij Kramp te zijn geweest zijn bedrijf overgedragen aan de nieuwe management generatie binnen Kramp, de Executive Board.

 

Als cadeau en een dank je wel voor alle 36 leerzame jaren binnen Kramp en omdat Anjo het belangrijk vindt dat mensen zich blijven ontwikkelen heeft hij de Anjo Foundation voor alle in dienst zijnde Kramp medewerkers opgericht.

 

"Als ik beweer dat ik alles al weet, mag je me begraven" heb ik wel eens gezegd. Er is elke dag wel iets te leren. Dat is dus niet opgehouden toen ik de schoolbanken verliet. En het heeft mijn leven verrijkt.

 

Een onderneming moet ook blijven leren. En een onderneming is een plek van mensen en die gun ik een "lerend leven". Ik zou ze ook daartoe willen inspireren. Vandaar dat de Anjo Foundation werd opgericht. Om dat "lerend vermogen" te blijven stimuleren.
De opbrengsten van het geld dat in dat fonds gestoken is, mag - binnen bepaalde spelregels - gebruikt worden voor en door lerende medewerkers van de Kramp Groep, waar ik gedurende 36 jaar heb mogen werken en heel veel leren! "

 

Anjo Joldersma

 

De Anjo Foundation is een stichting met een onafhankelijk bestuur bestaande uit;
Voorzitter : Jo Krill
Penningmeester : Anne Joldersma
Secretaris: : Elise Ruesink

Recent nieuws

Matthijs Reinink

Matthijs Reinink ‘Deze opleiding heeft me geleerd hoe ik zelfstandig projecten kan managen’ Bij het verbeteren of nieuw opzetten van logistieke concepten ... Lees meer »

Trudy olde Hanter

Trudy olde Hanter ‘Via deze opleiding is mijn werk nog interessanter geworden’   Enige tijd geleden rondde Trudy olde Hanter, content coördinator ... Lees meer »

Anjo Foundation officieel van start

Iedereen kan blijven leren Na maanden van voorbereiding is de Anjo Foundation per 1 maart officieel een feit. Vanuit dit bijzondere fonds worden de ... Lees meer »
Ga naar het nieuwsoverzicht »