Inschrijfformulier
       

Matthijs Reinink

Matthijs Reinink
‘Deze opleiding heeft me geleerd hoe ik
zelfstandig projecten kan managen’


Bij het verbeteren of nieuw opzetten van logistieke concepten wordt er binnen Kramp steeds meer projectmatig gewerkt. “Met de opleiding IPMA D heb ik geleerd hoe ik zelfstandig projecten kan managen”, vertelt Matthijs Reinink, Productspecialist Logistieke Concepten. Hij volgde de opleiding met een bijdrage uit de Anjo Foundation.

Matthijs is verantwoordelijk voor het vermarkten, onderhouden en verbeteren van logistieke concepten zoals de Aanvulservice, TwoBin, Setlevering, Scan to Order en EDI-koppelingen. Al deze services maken het werk voor de klant eenvoudiger door het optimaliseren van de supply chain.

De juiste handvatten
Matthijs: “Johny Banning, onze Manager business solutions, leerde me de beginselen van het projectmanagement. Om zelfstandig projecten te kunnen leiden, leek mij de IMPA-D opleiding zeer geschikt. In vier dagen wordt de theoretische basis van projectmanagement uitgelegd en door middel van opdrachten direct in de praktijk gebracht. Je krijgt de juiste handvatten om een project goed in te richten en draagvlak te creëren. Daarnaast heb ik geleerd hoe je een goede planning maakt en bewaakt.”

Nuttige kennis
Over de kwaliteit en de opzet van de opleiding is Matthijs goed te spreken. “Prima, het was een bekwame instructeur die dagelijks met deze materie werkt. Hij wist de stof op een prettige manier over te brengen. Onderwerpen die hierbij aan bod kwamen zijn: inrichting project, planning, financieel, conflicthantering en succesfactoren. Daarnaast werd er ook ingezoomd op sociale vaardigheden, leiderschap en voorkeursstijlen.”

Investeer in jezelf
Dagelijks ervaart Matthijs de voordelen van de kennis die hij heeft opgedaan. “De Anjo Foundation vind ik een prima initiatief. Hiermee wordt rechtstreeks geïnvesteerd in de ontwikkeling van medewerkers en de organisatie. Tegen collega’s die een opleiding overwegen, zou ik willen zeggen: zeker doen! Kun je met een passende opleiding je eigen kunde verbeteren voor de klant, Kramp en natuurlijk jezelf? Pak die kans. Blijf investeren in jezelf!” 


 

Recent nieuws

Matthijs Reinink

Matthijs Reinink ‘Deze opleiding heeft me geleerd hoe ik zelfstandig projecten kan managen’ Bij het verbeteren of nieuw opzetten van logistieke concepten ... Lees meer »

Trudy olde Hanter

Trudy olde Hanter ‘Via deze opleiding is mijn werk nog interessanter geworden’   Enige tijd geleden rondde Trudy olde Hanter, content coördinator ... Lees meer »

Anjo Foundation officieel van start

Iedereen kan blijven leren Na maanden van voorbereiding is de Anjo Foundation per 1 maart officieel een feit. Vanuit dit bijzondere fonds worden de ... Lees meer »
Ga naar het nieuwsoverzicht »