Inschrijfformulier
       

Voor wie.

Voor alle individuele medewerkers of groepen die minimaal een jaar in dienst zijn bij bedrijven waar Kramp het management voert.

 

Het is voor de medewerker die haar /zijn employability willen vergroten binnen de Kramp. Dus als je wil investeren in je zelf door bij te gaan leren, waardoor je nu en later goed invulling kunt geven aan je baan, dan ben je bij de Anjo Foundation aan het goede adres.

 

Hoe gaat het in de praktijk? 

  • Vraag je je af of je het juiste profiel of ervaring hebt voor de uitdaging van vandaag en morgen?
  • Werk je in lijn met de eisen en wensen van Kramp?
  • Zijn er volgens jou terreinen waarop Kramp slimmer of beter kan werken?
  • Heb je weleens het idee dat je kennis en vaardigheden tekort komt?
  • Of heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen?

 

Bespreek dit met je leidinggevende en HR adviseur. Denk er wel aan dat de opleiding die je wilt volgen aanvullend moet zijn aan de opleidingen binnen Kramp en dat het je employability binnen Kramp moet vergroten. Aanvullend aan de Kramp opleidingen wil zeggen dat het een opleiding betreft die bij Kramp niet regulier op het programma staat. Het valt dus buiten de management ontwikkelprogramma’s, de technische producttrainingen of bestaande vakgerichte opleidingen.

 

Het is belangrijk dat zowel je leidinggevende als je HR adviseur akkoord gaat met het opleidingsverzoek.

 

Download samen met je leidinggevende en/of HR adviseur het aanvraag formulier. Het formulier wijst zich vanzelf. Belangrijk is dat je naast de algemene regels ook een schriftelijke motivatie invult waarom je die opleiding wilt volgen. Wellicht kan je leidinggevende of HR adviseur je hiermee helpen.

 

De HR adviseur zal verzoek mailen naar de Secretaris van de Anjo Foundation, Elise Ruesink. Vier keer per jaar (een keer per kwartaal) komt de Anjo Foundation bijeen om de verzoeken te bespreken en eventueel toe te kennen. Je ontvangt altijd een onderbouwde reactie van de Anjo Foundation over het al dan niet toekennen van je verzoek.

 

Indien het verzoek wordt toegekend dan dien je bij Kramp een studieovereenkomst in te vullen. In deze overeenkomst zit ook een terugbetalingsregeling die van kracht wordt als je Kramp binnen een bepaalde tijd na het afronden van de studie of tijdens de studie verlaat. Tevens staat ook in deze overeenkomst welke opleiding het betreft, de hoogte van de tegemoetkoming, de termijn waarbinnen je verplicht bent de studiekosten terug te betalen. etc.

 

Verder wensen we je veel kennis, inspiratie en ontwikkel plezier toe!

Recent nieuws

Matthijs Reinink

Matthijs Reinink ‘Deze opleiding heeft me geleerd hoe ik zelfstandig projecten kan managen’ Bij het verbeteren of nieuw opzetten van logistieke concepten ... Lees meer »

Trudy olde Hanter

Trudy olde Hanter ‘Via deze opleiding is mijn werk nog interessanter geworden’   Enige tijd geleden rondde Trudy olde Hanter, content coördinator ... Lees meer »

Anjo Foundation officieel van start

Iedereen kan blijven leren Na maanden van voorbereiding is de Anjo Foundation per 1 maart officieel een feit. Vanuit dit bijzondere fonds worden de ... Lees meer »
Ga naar het nieuwsoverzicht »