Inschrijfformulier
       

Trudy olde Hanter

Trudy olde Hanter

‘Via deze opleiding is mijn werk nog interessanter geworden’

 

Enige tijd geleden rondde Trudy olde Hanter, content coördinator voor de Kramp Groep, haar opleiding VBA af. “Dit geeft me de mogelijkheid om mijn werkzaamheden en die van mijn collega’s beter te structureren en te vereenvoudigen”, vertelt Trudy. “Dat levert ons een aanzienlijke tijdsbesparing op.” Ze volgde  de opleiding met een bijdrage uit de Anjo Foundation.

 

Trudy coördineert de werkzaamheden voor de web shop. Daarnaast geeft ze trainingen en biedt ze  collega’s en Product Managers ondersteuning op het gebied van de webshop en het tonen van hun assortiment.

 

Eenvoudiger en sneller

Trudy: “De opleiding heet voluit Programmeren in Visual Basic for Applications en voor mij komt dat neer op programmeren in Excel. Tijdens de opleiding heb ik geleerd zelfstandig Excel-tools te maken voor onze specifieke werkzaamheden. Verder ben ik nu beter in staat mee te denken met onze ICT collega’s om de tools die wij gebruiken zo functioneel en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Dat maakt het werk een stuk eenvoudiger en sneller.”

 

Eigen tempo, eigen focus

Trudy is zeer te spreken over de kwaliteit en de opzet van de opleiding. “De kwaliteit was goed. Ik heb deze opleiding in een ‘Open Master Class’ gevolgd waardoor ik in mijn eigen tempo kon werken,  onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren docent. Via die opzet kon ik de  focus leggen op de punten die voor mijn werk belangrijk zijn.”

 

Extra motivatie

De Anjo Foundation heeft Trudy in de gelegenheid gesteld zich verder te ontwikkelen. “Mijn werk is daardoor nog interessanter geworden. Zowel voor mij als voor Kramp biedt de opgedane kennis veel voordelen.” Ze raadt iedereen die geïnteresseerd is in een opleiding aan een aanvraag te doen. “Niet geschoten is altijd mis. Ben je geïnteresseerd in een opleiding, dan ben je extra gemotiveerd om die met goed gevolg te af te sluiten. Als de scholing in jouw ogen een bijdrage kan leveren voor Kramp – op welk gebied dan ook – moet je de kans die de Anjo Foundation je biedt zeker aangrijpen.”

 

Recent nieuws

Matthijs Reinink

Matthijs Reinink ‘Deze opleiding heeft me geleerd hoe ik zelfstandig projecten kan managen’ Bij het verbeteren of nieuw opzetten van logistieke concepten ... Lees meer »

Trudy olde Hanter

Trudy olde Hanter ‘Via deze opleiding is mijn werk nog interessanter geworden’   Enige tijd geleden rondde Trudy olde Hanter, content coördinator ... Lees meer »

Anjo Foundation officieel van start

Iedereen kan blijven leren Na maanden van voorbereiding is de Anjo Foundation per 1 maart officieel een feit. Vanuit dit bijzondere fonds worden de ... Lees meer »
Ga naar het nieuwsoverzicht »